Adatkezelési tájékoztató

A Portálon történő regisztráció alkalmával a magánszemély az e-mail cím, születési dátum, illetve további három adat, mint a tagsági okiratszám, a virtuális kártyaszám és az adóazonosító jel, közül két adat megadásával és az Adatkezelési tájékoztatóban leírtak figyelembevételével hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltatók (OTP Egészségpénztár/ OTP Nyugdíjpénztár/OTP Pénztárszolgáltató Zrt.) a Portál elérhető elektronikus szolgáltatásokat nyújthassák és ezzel összefüggésben fentebb felsorolt megadott személyes adatait kezelhessék, és a Portált üzemeltető OTP Pénztárszolgáltató Zrt, mint adatfeldolgozó ezen személyes adatokhoz hozzáférjen.

A Portálon történő bejelentkezés alkalmával a felhasználó név és jelszó megadásával a munkáltatói tagi, szolgáltatói kapcsolattartó illetve tagszervező természetes személy vagy kapcsolattartó hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltatók (OTP Egészségpénztár / OTP Nyugdíjpénztár / OTP Pénztárszolgáltató Zrt.) a Portálon elérhető elektronikus szolgáltatásokat nyújthassák és ezzel összefüggésben korábban megadott személyes adatait kezelhessék, és a Portált az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. mint adatfeldolgozó üzemeltesse.

A Portálon, mint közös felületet jelentő honlapon az OTP Egészségpénztár, az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár és az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. hasonló szolgáltatásai – nyugdíjpénztári funkciók, OTP SZÉP kártyafunkciók, OTP Cafeteria nyilatkoztató - is elérhetőek, a pénztártag / kártyabirtokos / nyilatkozó a regisztrálással / bejelentkezéssel egy felületen – amennyiben érvényes jogviszonya áll fenn – el tudja érni a fent nevezett szervezetek elektronikus szolgáltatási funkcióit.

OTP Egészségpénztár Adatkezelési Tájékoztatója

OTP Nyugdíjpénztár Adatkezelési Tájékoztatója

OTP SZÉP kártya
Adatkezelési Tájékoztatója

Az OTP Pénztárak (az OTP Nyugdíjpénztár és az OTP Egészségpénztár), az OTP Bank, illetve az OTP Bankcsoport érintett tagjai és egyéb érintett gazdálkodó szervezetek tudomására jutott személyes, bank-, értékpapír- vagy pénztártitoknak minősülő adatokat, tényeket, információkat a jogszabályokban foglaltak szerinti magas fokú védelemmel kezelik. Az ilyen adatok felhasználásával az érintett csoporttagok és egyéb gazdálkodó szervezetek a lehető legjobb és legszélesebb körű ajánlatokra tudják felhívni ügyfeleik figyelmét. Az itt írt adatkezelésről szóló tájékoztató ide kattintva érhető el.

Tájékoztatás az OTP Portálokon használt sütikről

 

template_error_txt
template-text
template-text